Even voorstellen

Achtergrond

In 1999 ben ik gestart met de opleiding vakfotografie aan de Fotovakschool in Apeldoorn. In 2002 heb ik dit deel van deze studie met succes afgerond. Ik heb me vervolgens gespecialiseerd in de richtingen portretfotografie en reportagefotografie. Sinds 2003 ben ik in het bezit van het diploma vakfotografie.

Bruidsfotografie

Iedere bruiloft heeft zijn eigen sfeer. De mensen, de locatie, het seizoen ....Die sfeer probeer ik terug te laten komen in mijn reportage. Behalve de foto's op deze site heb ik een voorbeeldalbum dat je kunt inzien.

Portretfotografie

Een leuk, spontaan of serieus portret van jezelf. Een groepsfoto van de familie ter gelegenheid van een jubileum. Een foto van je kind voor jezelf of om cadeau te doen. Het kan allemaal. Op locatie of in de studio. Vraag naar de mogelijkheden!

Bedrijfsfotografie

De opening of jubileum van een bedrijf . Een reportage van een productieproces of activiteit. Een foto van het personeel. Foto's voor een brochure of advertentie. Zomaar wat voorbeelden waarin ik met bedrijfsfotografie bezig ben. Kortom, een keur aan mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan.